Het beste kun je renovlies op stucwerk aanbrengen omdat je dan een vlakke ondergrond hebt. Je ziet hoe mooi het wordt op deze foto.

Renovlies op stucwerk: Hoe Belangrijk is je Ondergrond?

Bij ons behangbedrijf hebben we jarenlange ervaring met het aanbrengen van Renovlies op stucwerk. Ontdek hoe belangrijk de ondergrond is.

Renovlies is dé oplossing voor wie op zoek is naar strakke, duurzame wanden die scheurvrij blijven, zelfs in nieuwbouwwoningen.

In deze blog leggen we uit waarom Renovlies op stucwerk zo populair is en wat de voordelen zijn. Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Waarom Renovlies op stucwerk?

Nieuw stucwerk is prachtig, maar het heeft de neiging om te krimpen en te scheuren na verloop van tijd, vooral in nieuwbouwwoningen.

Deze scheuren zijn vaak een bron van ergernis. Door Renovlies te gebruiken, voorkom je dat scheuren zichtbaar worden. Alleen na het behang verwijderen zie je pas de scheuren!

Het vliesbehang vangt de bewegingen van de muur op, waardoor het oppervlak strak en egaal blijft.

Dit bespaart je kosten voor toekomstige reparaties en zorgt voor een duurzaam resultaat. Je kunt voor een goed ondergrond ook je stucwerk schuren met de hand.

Voordelen van Renovlies op stucwerk

  1. Scheurvrij resultaat: Dankzij de elasticiteit van Renovlies blijft je muur er perfect uitzien, zonder zichtbare scheuren.
  2. Strakke afwerking: Renovlies geeft je muur een egale, strakke look die je eenvoudig kunt overschilderen in elke gewenste kleur.
  3. Duurzaam: Het is stootvast en kan tegen een stootje, waardoor het uitermate geschikt is voor huishoudens met kinderen of huisdieren.
  4. Snelle installatie: Renovlies kan snel worden aangebracht, wat tijd en kosten bespaart in vergelijking met andere muurafwerkingen.
  5. Milieuvriendelijk: Renovlies is gemaakt van duurzame materialen en is een milieuvriendelijke keuze.

Mocht je muur niet goed zijn dan kun je ook je muur glad maken met fix & Finisch. Daarna moet je de muur schuren en de renovlies aanbrengen.

Waarom kiezen voor ons?

Als specialist in Renovlies weten wij precies hoe we het beste resultaat kunnen bereiken op stucwerk.

Met onze jarenlange ervaring garanderen we een professioneel aangebrachte afwerking waar je jarenlang plezier van hebt.

Bovendien werken we snel en efficiënt, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je vernieuwde ruimte.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven