Diensten.

Voor het aanbrengen van renovlies behang 200 gram bieden wij verschillende pakketten. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit.

Renovlies aanbrengen

Je kunt door ons renovlies behang van 200 gram laten aanbrengen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief behang van het hoogwaardige behangmerk Intervos.

Aanbrengen + sauzen

Voor de beste afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106. Dit is witte latex verf.

A+ Totaal pakket

Dit pakket heb je nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen dan de muur egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Voorwerk behang laten verwijderen

Het komt toch wel vaak voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In sommige gevallen moeten wij eerst het behang verwijderen. Voor ons geen enkel probleem!

Heb je een Steiger Nodig?

Wanneer wij hoge muren moeten behangen dan hebben wij een steigerbouwer nodig. Voor steigerbouw huren wij altijd Steigerbouw NL in.

100% Vakwerk Garantie

Renovlies Behang 200 gram heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben.

Buiten de materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen. Uiteraard kunnen wij ook behangen met renovlies behang 150 gram.

Wil je alle nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het nieuws van Advies Nederland. Zij geven maandelijks een update over te verwachte projecten.

Heb je al een nieuwbouwwoning gekocht en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Bel dan onze Virtual Assistant of vraag een offerte aan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven