Renovlies behang voor nieuwbouw

Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning is de keuze van wandafwerking van groot belang, en renovlies behang blijkt een uitstekende optie te zijn. Het biedt niet alleen duurzaamheid en een strakke afwerking, maar is ook bijzonder geschikt voor nieuwbouwprojecten. Laten we de voordelen en toepassingen van renovlies behang voor nieuwbouw verkennen.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Waarom Renovlies Behang voor Nieuwbouw?

1. Strakke Afwerking van Nieuwe Muren:

Renovlies behang is ideaal voor het creëren van een strakke, egale afwerking op de nieuwe muren van een nieuwbouwwoning. Het egaliseert oppervlakken en verbergt kleine oneffenheden. Je kunt er gipsplaten mee afwerken zonder te stucen.

renovlies behang

 

2. Duurzaamheid en Bescherming:

Nieuwbouwmuren hebben vaak wat tijd nodig om te stabiliseren en kunnen kleine barsten vertonen. Reno vliebehang met een gewicht van 200 gram biedt niet alleen duurzaamheid maar beschermt ook tegen scheurtjes en beschadigingen.

Ontdek de grootste verschillen met glasvliesbehang.

3. Eenvoudige Aanpassing aan Nieuwe Constructies:

De flexibiliteit van renovlies behang maakt het gemakkelijk aan te passen aan nieuwe constructies. Het kan zich goed aanpassen aan eventuele bewegingen of zettingen die in een nieuwbouwperiode kunnen optreden.

4. Voorbereid op Verdere Afwerking:

Renovlies behang biedt een uitstekende basis voor verdere afwerking, zoals schilderen. Het zorgt voor een glad oppervlak en verbetert de hechting van verf.

Hoe Renovlies Behang aan te Brengen in Nieuwbouw:

Grondige Voorbereiding:

Zorg ervoor dat de nieuwe muren goed zijn voorbereid voordat je het renovlies behang aanbrengt. Repareer eventuele scheuren en maak de muren schoon en droog.

Kies het Juiste Gewicht:

Voor nieuwbouwmuren is renovlies behang van 200 gram een uitstekende keuze. Het biedt de juiste balans tussen stevigheid en flexibiliteit. Daarnaast geeft het een stuclook.

Hoogwaardige Lijm Gebruiken:

Investeer in hoogwaardige lijm om ervoor te zorgen dat het behang stevig op de muur blijft zitten, vooral in nieuwbouw waar muren mogelijk nog niet volledig zijn uitgehard.

Professionele Installatie Overwegen:

Hoewel renovlies behang ook door doe-het-zelvers kan worden aangebracht, kan professionele installatie zorgen voor een vlekkeloos resultaat, vooral bij complexe nieuwbouwconstructies. Je kunt ook kiezen om renovlies voorgeschilderd te kopen.

Renovlies behang voor nieuwbouw is een slimme keuze voor wie streeft naar strakke muren met duurzaamheid en bescherming in het achterhoofd. Het biedt niet alleen een moderne uitstraling maar zorgt er ook voor dat je nieuwbouwwoning langdurig mooi blijft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven