Renovlies Behang Kosten: Wat kost Een Woning Behangen?

Dit zijn de gemiddelde renovlies behang kosten per vierkante meter.

Renovlies behang is een populaire keuze voor veel huiseigenaren en aannemers vanwege de naadloze afwerking en duurzaamheid. Maar wat zijn de renovlies behang kosten per m2?

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de kosten voordat je besluit om renovlies in je huis of project toe te passen.

In deze blogpost bespreken we de verschillende factoren die de kosten van renovlies behang beïnvloeden. Wil je zelf aan de slag? Leer dan renovlies plakken als een professional.

Wil je renovlies laten behangen? Dan hebben wij een aanbieding van €13,50 per m2. Dit is een pakket waarbij het materiaal zit inbegrepen. En er wordt uiteraard geschilderd! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor de goedkoopste prijs.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Prijsfactoren van Renovlies Behang

Kwaliteit en Dichtheid van het Behang

De kosten van renovlies behang kunnen variëren afhankelijk van de kwaliteit en de dichtheid (uitgedrukt in gram per vierkante meter).

Dikkere en hoogwaardigere opties zijn meestal duurder, maar bieden ook betere eigenschappen, zoals betere scheuroverbrugging en een gladdere afwerking.

Heb je nog behang op de muren zitten? Dan is dit de beste manier voor vliesbehang verwijderen. Volg de tips op en je bent vrij snel klaar.

Oppervlakte van de Ruimte

De grootte van de te behangen ruimte speelt een belangrijke rol in de totale kosten. Renovlies wordt meestal per rol of per vierkante meter verkocht, dus de totale oppervlakte van je muren bepaalt hoeveel materiaal je nodig hebt.

Voorbereiding en Afwerking

De staat van je muren kan extra kosten met zich meebrengen. Als muren oneffen zijn, kan het nodig zijn om ze voor te bereiden of te egaliseren voordat het behang wordt aangebracht. Daarnaast moet renovlies na het aanbrengen worden geschilderd, wat ook een factor is in de totale kosten.

Professionele Installatie vs. Doe-Het-Zelf

Het inschakelen van een professional voor het aanbrengen van renovlies behang kan duurder zijn dan wanneer je het zelf doet. Echter, professionals kunnen het behang sneller en met een hogere afwerkingskwaliteit aanbrengen.

Gaat het om een gipsplaat? Dan is dit de beste manier voor gipsplaten behangen.

Gemiddelde Kosten

De prijzen van renovlies behang variëren sterk, maar hier zijn enkele richtlijnen:

    • Materiaalkosten: Deze kunnen variëren van ongeveer €3 tot €7 per vierkante meter, afhankelijk van de kwaliteit van het behang.

    • Installatiekosten: Als je kiest voor professionele installatie, kunnen de arbeidskosten variëren van €10 tot €25 per vierkante meter, afhankelijk van de complexiteit van de klus en de regio.

Gemiddelde kosten voor renovlies behangen

De kosten voor het gebruik van renovlies behang kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het behang, de grootte van de ruimte, de voorbereidings- en afwerkingswerkzaamheden en of je kiest voor professionele installatie.

Het is belangrijk om een duidelijk budget te hebben en renovlies offertes te vergelijken voordat je aan je project begint. Door de kosten goed in kaart te brengen, kun je zorgen voor een prachtige afwerking van je ruimte zonder onverwachte uitgaven.

Wil je de laagste prijs betalen voor je woning? Ontvang dan een offerte op maat.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven